Helgsummering!

Eldvin vann med stor galopp…

Hej!

I fredags var teamet till Rättvik där Jörgen först körde tvååringarna som Hans R Strömberg tränar och sedan hade vi fem hästar till start och bäst gick det för Eldvin. Femåringen tog hem V65-5, DalaTravets femåringselit, trots en rejäl galopp i starten. Jörgen körde invändigt efter galoppen, och när luckan kom i sista sväng spurtade han fort och såg läcker ut över mållinjen. 60 000 kronor fick han för besväret och vi hoppas på nya framgångar på lördag då han startar på V75!

I övrigt:

Vas Y.Brio var fyra i lopp ett från ledningen – positiv.

Ninepoints Ariel galopperade från start. Såg fin ut efteråt. Stefan Laday fick press i omgångar i ledningen och och fick inte travet att stämma. Gyllenberg galopperade efter en cross-checking bakifrån. 

Under lördagen var vi på fintrav i Örebro där Navigator Sib startade i Örebro International. Han fick dödens till en början, och blev väldigt pigg där vilket gjorde att han tröttnade tidigt. Inga pengar för honom och samma utdelning blev det för Such A Feeling som var tapper efter ett tufft lopp i tredjespår pch dödens för Oskar. Han höll stången tills det var 300 kvar, men då tröttnade han och slutade oplacerad men formen är det inga fel på. 

På kvällen gjorde femårige Unique Reve comeback i Franrike. Han startade i Reims och efter ett avvaktande lopp avslutade han piggt till sista pengen och landade på 1.16,0 över 2600 meter. Bra insats – och vi hoppas han börjar hitta tillbaka till formen.

Söndagen var lugn – och nu laddar vi för nya lopp. I dag tävlar vi på två banor; Romme och Eskilstuna. Håll tummarna!

/Patrik och Jörgen