Helgsummering!

Så gick det för Team Westholm i helgen…

God förmiddag!

I helgen hade vi åtta hästar till start och bäst gick det för vår fina treåring Time Machine som var överlägsen på Solvalla. Hästen tog direkt hand om ledningen med Daniel Olsson, och resten blev en ren uppvisning. Mycket bra! Krångel startade i lördags på Vincennes och han fortsätter att leverera fina insatser. Nu slutade han tvåa efter ett ”krångligt” lopp och insatsen var positiv. Han startar snart igen – och blir att räkna med även i fortsättningen.

I övrigt: 

Obelix M. var det ingen riktig gnista i på Solvalla och han fick en nolla i resultatraden.

Big Bill Bac blir bättre och bättre och var småpositiv som trea på Solvalla. Snart sitter en etta i raden på honom…

Unique Reve slutade sjua i sitt comebacklopp på Vincennes. Han fick ett smyglopp och höll farten fint på 1.13,2 över 2 100 meter.

Brio och Armani Trot startade på V75, men fick inte med sig några pengar.

Vegas Thuram galopperade i sista sväng på Reims travbana. Han hade krafter kvar och hade varit långt framme. Han trivdes inte i bakvarv. Nya tag!

Jörgen var i slutet av förra veckan i Deauville på deras populära auktion. Vi köpte fem hästar, och har ytterligare en på gång. Hästen som vi kan komma över är en som blev återropad, men som JW fastnade för. 75 procent i hästen är redan uppbokat, men vi söker någon eller några som vill ha de övriga 25 procenten. Hör av er till Jörgen (070-342 64 14) eller mejla undertecknad vid intresse!

Vi har även en andelshäst till salu! Här kan du läsa mer om den!

Nu laddar vi för en ny vecka där vi har över tio hästar till start. Mest starter är det på torsdag då Gröna Bussen är på plats på Gävletravet. Titta gärna förbi och ta en fika!

/Patrik Fernlund

patrik@teamwestholm.com