Helgsummering!

Mycket aktiviteter i helgen…

God morgon!

I helgen hände det mycket, vi hade full rapportering under hela helgen och här under kan du läsa nyheterna:

LÖRDAG:

Under lördagen var vi igång på flera fronter. Först startade Aaron Boko innan V75-spelet där han slutade fyra på 1.13,5 över kort distans. Hästen gjorde en bra insats, och såg faktiskt som piggast ut över mål. Ägarna nöjda, kusken nöjd – då är vi nöjda. Sedan var What A Supergirl femma i V75-5 tillsammans med Tony Wallin som körde bra.

I går morse flög Jörgen till Frankrike och körde tre hästar i Le Croise-Laroche och det såg på förhand rätt så bra ut. Jörgen körde två perfekta styrningar med Sponsor och Krångel, men ingen av de hade någon av sina bättre dagar och blev utan pengar. Vendredi du Jouan var hårt betrodd men galopperade i starten, gick bra sedan och kändes fin enligt Jörgen.

När inte teamet hade några framgångar i Le Croise-Laroche försvarade Nathalie Blom våra färger.

Hon tog hem sista loppet för dagen på banan – och vann sitt första lopp i Frankrike!

Tillsammans med Anders Lindqvist-tränade Safie Pont Vautier vann hon, efter en imponerade insats av både häst och kusk. Enligt Jörgen körde hon snyggt, och hjälpte hästen till seger. Stort grattis!

SÖNDAG:

Jörgen och Nathalie åkte till Mauquenchy och plockade hem en seger med treårige Amelium Tivoli som vann enkelt med en längd alldeles nyss.

Segern var värd 5 850 euro – stort grattis till ägaren Trädgårn i Flen! Jörgen ringde direkt efter loppet och meddelade att han i god tid kunde snygga till sig för segerfotot på mållinjen – så det låter bra! Segertiden blev 1,17,8 över 2 225 meter med voltstart.

Ninepoints Jazzy skulle ha startat på Eskilstuna, men tyvärr blev hon skrämd av något efter värmingen på stallbacken och gick omkull. Hon fick besöka veterinären medan Jasmine klarade sig utan skador.

Nu laddar vi om för en ny vecka. I dag åker teamet till Mantorp för deras V65-tävlingar!

/Patrik