Helgsummering!

Tre segrar – två andrapris…

Det blev en lyckad helg, där flera hästägare fick besöka vinnarcirkeln vilket är mycket glädjande! Dessutom ungdomsdag, vilket gladde mig som chef att se dessa unga förmågor då jag följde racen på ATG-live. Jag tycker att det är kul att låta unga, hungriga, kuskar visa upp sig – och de gjorde det med den äran denna gång. 

Vad sägs om detta?:

Marlon Donvici vann på Solvalla, tillsammans med Oskar, efter en rejäl långspurt. Stark prestation som belönades med 35 000 kronor. Stort grattis ägarkretsen, och skötaren Josefine som tog en dubbel som skötare då Corky Ramirez, körd av Linda, vann lopp på Rommetravet. Det var hästens första seger i karriären – och segern togs från spetspositionen. Grattis ägarna som hade representanter på plats! 

Linda sköter Ninepoints Googoo, som Mats Gunnarsson i ett amatörlopp styrde till knapp seger – och ägaren Bengt Johansson var på plats i cirkeln och strålande som en sol tillsammans med kusken Mats. Camilla Swahn tog två andraplatser – i form av Boynton och Walle West som båda svarade för bra prestationer och bra styrda.

Dessutom gav Patrik Fernlund Fred Cobra ett fint lopp och hästen tackade för det genom att blåsa ifrån dem i spurten på Solvalla. Givetvis ett stort grattis till tränaren Jasmine Ising också.

Dream Trotter fyra på Gävle, och Rocky Winner sjua efter ett tufft lopp på Jägersro. Magnesia var enda hästen som denna helg inte fick med sig något hem. 

/Jörgen