Helgsummering!

Framskjutna placeringar på V75…

I fredags besökte gröna bussen Romme, med ett gäng hästar och en seger fick vi med oss hem. Treåriga stoet Symphonie One debuterade på bästa sätt – och tjänade 50 000 kronor då hon vann säkert tillsammans med Oskar. Grattis skötare Camilla, och ägare Anders Jonsson och Leif Carlsson. Anders som tog en tränarseger på Bollnäs i lördags, i form av Ajlexes Cubano (Super Light pappa). Läckert!

I övrigt på Romme:

White Lightning trea i sin debut, klart bra. Clerys Spring D.T. och Kalas d'Inverne fick inget med sig. Ponce de Leon kvalade. 

I lördags var vi till Bollnästravet, där det inte blev någon seger men dock flera mycket fina placeringar på V75 och bra pengar till hästägarna. Radjah d'Inverne och Ninepoints Gaagaa spurtasde båda ettrigt, och slutade tvåa i sina respektive V75-lopp. 50 000 kronor vardera tjänade de hästarna.

Carelin kom trea, och Alorac Mathbell fyra. The Question och Marlon Donvici fick inget med sig, men kommer snart igen. 

Rocky Winner galopperade från start i Criterium de Vitesse, blev för laddad efter att kusken peppade upp honom innan loppet. Unique Julia var fyra i karriärens sista start, gick i ledningen, tjänade 2 720 euro. Hon ska nu betäckas med Trixton. 

Bocognano var femma i lördags, fick 1 000 euro, och Super Ariel – som står stationerad på Grosbois hos oss vann – på Le Croise Laroche. 18 000 euro var förstapriset för Kenneth Häggströms häst, och vi gratulerar honom och skötaren Evelina.