Helgsummering!

Fyra starter – 550 000 kronor in…

Vilken helg det har varit, och det började i fredags där Vison Fromentro lekte hem ett lopp på Vincennes med 31 500 euro till vinnaren. Dominik Locqueneux satt honom i ledningen, och sedan vann han på lätta ben.

Vi gratulerar Anders van Dapperen, som nu har en häst som tjänat över en miljon kronor i år, samt skötaren Evelina Månsson. 

Ny Frankrikesuccé blev det under lördagen, då långresan gjordes till Cagnes Sur Mer där Apollon de Kacy också var överlägsen. Även denna gång satt Dominik Locqueneux i vagnen – och hästen såg läcker ut. 18 900 euro var förstapriset där, och vi gratulerar ägarna familjen Albrechtsson, Jernemyr, Norberg, Sjöstrand, Wiklund samt skötaren Evelina som hade en enorm helg.

I Sverige blev det en V75-seger, då Alorac Mathbell visade prov på en imponerande inställning och vann efter ett tungt slutvarv. Jörgen placerade honom utvändigt om ledaren med 1 100 meter kvar till mål, och han krigade hela vägen in över mållinjen till knapp men säker vinst. Glada ägare på plats, Kenneth och Rosella, och vi riktar ett grattis till dem och skötaren Julia. 100 000 kronor var segern värd, och hästen är nu klar för två V75-finaler. 

Fyra starter – 550 000 kronor in gör att vi summerar en fantastisk helg. 

/Teamet