Helgsummering!

Rätt PDA vinnare och Valla seger och bra betalt !

Helgen började med auktioner på Vincennes där Teamet sålde två av stallets starthästar, 5-åringen Univers Love som tjänat 100.000 euro för teamet fick nöjda säljare 60.000 euro för, 4-årige Vegas Turham som vunnit två lopp hos oss såldes för 27.000 euro, även där var säljarna nöjda. På Romme fredag kväll galopperade Armani Trot ifrån start men kändes fin efter galoppen och är snart på banan igen.

I Frankrike under lördagens Prix du Luxembourg startade Triode De Felliere en häst som jag gärna vill se på Solvalla i maj. vilket läckert speedryck hon avgjorde loppet på. Teamets sedvanliga PDA middag besöktes av ca 50 personer på restaurangen Giaccamo där det blev mycket travsurr och tok . Bilder och filmer kommer under veckan. Maten var tyvärr inte lika bra som den brukar vara men av vinåtgången så verkar det inte ha varit något fel på vinet:-).Söndagens PDA visade återigen hur tufft loppet är iallafall ur svensk synvinkel. Jag tycker absolut att det var rätt vinnare med tanke på att jag fick välja hingst åt Annicka och Sharp Concrete i mars månad 2012. Jag sa redan där att Royal Dream är nästa års PDA vinnare och kommer passa utmärkt åt dessa damer som ägs av hästägare i Teamet.Även till dom flesta besökarna(100-tals) vi hade runt vårat stall på Grosbois under lördagen flaggade jag för Royal Dream. Ett stort grattis till ett snyggt upplägg inför årets PDA familjen Dubois.

Oskar skötte det snyggt på Solvalla. Där han lotsade Viking Blue till seger efter en rejäl långspurt. Nu Champagne till Team Jonsson, grattis till ägare och skötare Emelie Granholm. Ninepoints Ariel levererade återigen en toppprestation som 2:a. What A supergirl startgalopperade tyvärr och blev oplacerad.

Ha en skön dag nu måste jag ut och trimma ! hälsningar Jörgen