Helgsummering!

Så gick det för teamet i helgen…

Hej!

I fredags var Jörgen iväg till Romme med Gant Cobra och allt såg perfekt ut. Efter en finfin värmning tog han hand om ledningen men när tempot ökades med 700 meter kvar till mål var det tomt i tanken och Gant tröttnade till slut. Tråkigt – och han kollas upp. Bättre gick det för vår tidigare samarbetspartner, 83-årige legendaren K-G Holgersson, som tog en tränarseger då Calypso Blue Chip vann V65-5, DD-1, till nästan 20 gånger pengarna. Grattis till K-G och kusken Jan-Ove Olsen.

I lördags var det Gävle och V75 som gällde där Eldvin startade som favorit. Han galopperade i starten och tappade massor av mark, men var ändå med i matchen i sista sväng innan han galopperade igen med mycket krafter kvar. Synd synd, för fartmässigt är han ruggigt bra. Han kommer igen – var så säkra. Utanför V75 startade Nadir Grif och Ukino du Vivier i lopp ett och båda galopperade. Pinocchio's Lie blev lite väl vass i ledningen i lopp två och tröttnade, tog sjundepengen, och Ultra Brio slutade tvåa i det sista loppet efter en stark insats. Han har ryckt upp sig – och blir bättre och bättre. Kul!

I söndags skulle Vendredi du Jouan ha startat i ett lopp i franska Mauqenchy men det blev inställt på grund av vädret.

Nu är det full fart, fortkörning hela måndagsförmiddagen. Under dagen kommer vi lägga ut filmer på jobben här på hemsidan. Håll utkik så kanske din häst dyker upp.

/Patrik