Helgsummering!

Fina framgångar…

I fredags var vi till Romme, och det blev seger för det treåriga stoet Under the Counter i ett fint treåringslopp. Hon tog direkt hand om ledningen, och hade sedan inga problem med att springa undan till en enkel seger. 35 000 kronor till Lars Kraft, gratulerar! Grattis även till skötaren Camilla. 

Ljusterös Kiss och Luxury Brodde galopperade – men kändes fina. Crystal Cava och Corky Ramirez kvalade och är nu godkända för att starta.

Under kvällen vann även Super Ariel, som står i vår borg på Grosbois och som Evelina sköter om. Hon vann på Vincennes på ett fantastiskt sätt. Kul!

Under lördagen tog vi en dubbelseger på Åby. Först vann Ninepoints Gaagaa i sin årsdebut, och det var faktiskt hennes första seger i karriären. Hon fick en fin resa tillsammans med Jörgen, och avgjorde i en härlig slutstrid och tjänade 50 000 kronor. Grattis ägare Bengt och skötare Lovisa.

Sedan var det Copimades tur att vinna, och han tog andra raka segern. Jörgen körde ett snyggt lopp, han krossade sina motståndare och vann på ett enkelt sätt och tjänade 100 000 kronor. Några glada delägare var på plats – och nu väntar finalen under Elitloppshelgen. Grattis alla ägare och skötare Linda!

Brio du Biwetz och Navigator Sib galopperade, men båda två var fina och får ta nya tag!

/Teamet