Helgsummering!

Så var julhelgen – mycket smått och gott…

I onsdags, dagen innan julafton, var vi till Bergsåker med två hästar och bäst gick det för Ninepoints Ariel som efter mycket positionsstrul spurtade bra som fyra. Hon hade förmodligen tagit ledningen om domarna varit korrekta, och tryckt på omstartsknappen när ett annat ekipage tog en flygande start, men det verkar tydligen som att reglerna inte gäller för alla… Surt, men hästen var i bra författning men dålig domarinsats.

Feeka S.E. fick det inte riktigt att stämma, och slutade sjua men vi hade förväntat oss mer. Under julafton var Bocognano trea på Vincennes efter en fantastisk insats, tjänade 60 000 kronor, och samma dag var jag med min familj runt till de närmaste grannarna och det var riktiga julnissar som kom på besök vilket verkade uppskattat. 

På annandagen galopperade Balzac du Chatelet på V75, medan Navigator Sib var fin i sin comeback efter snäll resa och går framåt till nästa start. 

I går, söndag, vann Dream Trotter på Romme som storfavorit. Han tog årets sjunde seger, vilket gör honom till den vinstrikaste hästen i teamet 2015. Ägarna, som var på besök med julklappar i onsdags, njöt i vinnarcirkeln efter årets sista seger och nu laddar de om för ett nytt år! Under söndagen startade även Bart Nyto, han fick en tuff inledning och orkade inte till slut och slutade oplacerad i Frankrike. 

Här nedan ser du bilden på familjen Westholm. Föräldrar, barn och djur! Vem är jultomten?

/Jörgen