Helgsummering!

Så gick det för teamet…

Under helgen som gick hade vi många starter, och i Sverige blev resultatet rätt så bra. I fredags vann Eldvin ett V65-lopp på Bergsåkers travbana efter ett snabbt och bra slutvarv. Han skötte sig hela vägen, och visade då klart bäst takter. Lika bra gick det inte för Ninepoints Jazzy och Sharp Concorde som båda slutade oplacerade.

I söndags var vi till Gävle i kylan och fick med oss en del pengar hem. Love Leg och Ninepoints Ariel var båda duktiga som tvåor och Dellvann spurtade bra från bakspår i ett kortlopp till tredjeplatsen. Ukino du Vivier galopperade och Ninepoints Avalon slutade oplacerad.

I Frankrike startade Via Stella i fredags på Vincennes och efter en inledande galopp trodde man att loppet var över. Icke då. Dominik körde ikapp fältet och det treåriga stoet avslutade sedan mycket bra och kom fyra på ett positivt sätt. I lördags var Sponsor med i ett tufft lopp på Vincennes där han inte riktigt räckte till och i söndags fick Krångel ett bra lopp men när spurten skulle sättas in var krafterna slut och även han blev oplacerad.

Inge åkte till Lyon, en resa på cirka fem timmar, men när han kom fram till banan fick han beskedet att travet var inställt på grund av snökaos. Det var bara att sätta sig i bussen och åka hem igen…

Noterat i övrigt: Såg ni Lyckans Hansolars fina insats i E3-revanschen i lördags som tvåa? Vem som är pappa till hästen? Super Light så klart!

Trevlig måndag!

/Jörgen och Patrik