Helgsummering!

En seger i helgen för teamet…

God morgon!

I helgen hade vi inte så mycket starter, det var bara i fredags som vi var till Romme och därifrån fick vi med oss en seger då franske Ukino du Vivier var rejäl från dödens och vann knappt men säkert. Grattis till ägarna och skötaren Malin Sols!

Noterbart i övrigt var att Love Leg avslutade bra som tvåa tillsammans med Oskar och att Nelle d'Amour gjorde en fin comeback då han spurtade fint och blir giftig framöver.

Vi hade även en fin kvalhäst i form av Yrsa Brick som knallade runt på 1.22,9 och Jörgen var nöjd med henne. Big Bill Bac startade i samma lopp som Love Leg och han fick ett ganska tufft lopp men var tidigt slagen och inte på topp. Lyckliga Lotta galopperade oturligt som hårt betrodd i sista V65:an och Speedway Action blev trött efter ett invändigt lopp. 

I lördags åkte JW till Frankrike där han i lördagskväll var på fotboll tillsammans med personalen där nere och Anders Klason från Rättvik. Zlatans PSG vann med 4-0 och Jörgen var imponerad av Zlatans storhet. Gänget fick tag på fina och billiga biljetter tack vare en svensk kontakt där nere, och sparade massor av pengar då de ett tag var inne på att boka hos ett svenskt bolag innan resan. 

I veckan är det full fart och redan i eftermiddag startar Unique Reve i ett tufft lopp på Vincennes tillsammans med Jörgen och Belmondo Boko åker till Gävle för ett lopp där. Efter Vincennes-loppet flyger Jörgen hem till Sverige och på tisdag är det mycket starthästar på Eskilstuna där Gröna Bussen är på plats. Troligtvis har vi även Gröna Bussen på plats på onsdag på Solvalla och sedan åker vi till Bergsåker på fredag med tre hästar där Eldvin, Sharp Concorde och Ninepoints Jazzy jagar riktigt fina pengar.

/Patrik