Helgsummering!

Så gick det för teamet i helgen…

I fredags startade Ninepoints Jazzy och Sharp Concorde på Bergsåker och båda gjorde fina insatser utan att vara bottnade. Jazzy fick aldrig se dagens ljus utan blev fast med mycket krafter kvar och Daniel Olsson var kanonnöjd med hästen. Hon slutade sexa. Sharpan fick sent fritt med OJA och avslutade bra till tredjeplatsen.

Jörgen var i Frankrike torsdag och fredag och var nöjd med snabbjobben han körde där med hästarna. I lördags åkte han direkt till Halmstad där vi på förhand hade flera intressanta chanser men det mesta blev pannkaka. Gyllenberg galopperade på V75 i spetsstriden, gick bra efteråt som sexa och vinner med all sannolikhet loppet om hon står på benen hela vägen. Min Fina Stina fungerade inte som bäst med barfotabalans och slutade sjua efter ett invändigt lopp. Life Is Life fick ett perfekt lopp i rygg på ledaren men var seg tidigt och saknade lopptempo i kroppen.

I Frankrike startade Vegas Turham i lördags. Allt såg klart ut med 100 meter kvar till mål då hästen helt plötsligt galopperade bort vinsten. I söndags startade Sponsor och han avslutade bra som femma.

Nya tag – i veckan startar vi på Eskilstuna och på Solvalla. Vi hoppas på mer flyt nu!

/Patrik