Kommentarer inför Team Westholms starter på V75, V86 och V64!

Rättvik 2019-07-22

Corky Ramirez (V64-1)

Har vart i från ett, inte tufft jobbad och vi ligger lite lågt idag. Vanlig vagn och barfota runt om.

Gnistas Filur (V64-2)

Fel distans senast. Bättre förutsättnigar den här gången. Eventuellt jänkarvagn. Har stor respekt för fyran.

Fast Food Hanover (V64-5)

Fick för tuff inledning senast. Känns fin hemma och med rätt resa dyker han upp i striden. Jänkarvagn och barfota runt om.

Solvalla 2019-07-23

Spitz Ha (V64-2)

Hoppade med krafter kvar senast. Fint smygläge nu och har gått bra med Kihlström tidigare. Jänkarvagn och barfota runt om.

Lindesberg 2019-07-26

Copimade (V65-1)

Var mycket bra näst senast. Enklare gäng den här gången. Streckvärd. Barfota runt om och jänkarvagn.

Dreamlines (V65-2)

Har krånglat i voltstart. Första bakom bilen och vi får se hur han sköter sig. Har visat fin fart och är stark i träning. Skor och vanlig vagn.

Marlon Donvici (V65-3)

Har fått ett lopp i kroppen efter lång vila. Behöver ett par lopp till innan toppformen sitter och vi smyger med härifrån. 

Strong Heartbeat (V65-4)

Häftig häst som har gjort allting rätt hittills. Struken senast för feber men behövde bara stå över ett par dagar. Rejält jobbad. Inga ändringar. 

Fille Am (V65-6)

Har vart fin vid årets två segrar och jobbar på bra hemma. Bör streckas. Barfota runt om och vanlig vagn.

Romme 2019-07-26

Garrett Mix

Hoppade omotiverat bakom ilen senast. Kommer testa han i bilprovstart innan loppet. Sköter han sig är han med i striden. Skor runt om och jänkarvagn.

Wind Knight

Har haft ett tävlingsuppehåll. Inte så tufft jobbad inför det här men med rätt resa kan han dyka upp i striden på grunkapacitet. Barfota fram och jänkarvagn.

Groupie Doll 

Gick ett fint slutvarv från kön senast. Har fått ett fint utgångsläge här och bör vara med i striden. Barfota bak och vanlig vagn. 

Hagmyren 2019-07-27

Racine P.Hill (V4-3)

Har agerat tveksamt i loppen i år. Tränar fint och har fått ett bra läge. Svårbedömt hur långt det räcker. Barfota runt om och vanlig vagn.

They Don’t Know (V4-4)

Var inte helt tom vid galoppen senast. Har bättre form än raden. Vanlig vagn den här gången. Värd ett streck.

White Lightning (V75-1)

Är ute på djupt vatten här. Smyger invändigt siktar på en fin placering. Barfota runt om och jänkarvagn.

Amalia Cash (V75-2)

Hoppade på grund ev en tänkt sidledsförflyttning senast, kändes fin innan det. Spännande lopp nu och det blir ett offensivt upplägg. Värd ett streck. Barfota runt om och jänkarvagn.

Actual Star (V75-3)

Var bra senast i tufft gäng. Har fått ett fint utgångsläge och är hyfsat snabb ut, men spår ett kan bli en fälla. Gynnas av tufft tempo. Barfota runt om och jänkarvagn. 

Guli Rubin (V75- 4)

Galopperade i segerstriden senast, har ej haft passande lopp men är rejält tränad. Svårt utgångsläge men bör streckas om tar med ett par stycken. Barfota runt om och jänkarvagn.

Miss Silver (V75-5)

Har gjort två bra lopp i rad. Fint utgångsläge och kommer vi till ledningen blir hon farlig. Barfota runt om och eventuellt jänkarvagn.

Usain Henna (V75-6)

Har haft toppform i Frankrike. men är nu ute över fel distans. Ska få lite fart i benen här. Barfota runt om, jänkarvagn och open-eye huvudlag.