Kommentarer inför Team Westholms starter på V75, V86 och V64!

 

Mantorp 2020-06-01

Silver Grace (V64-2) Var fin senast. Galopperade bakom bilen men spår tre kan vara gynnsamt för henne. Platschans. Jänkarvagn och skor runt om.

Radjah d’Inverne (V64-5) Gillade inte banan senast. Tränar på bra och ser fin ut. Möter några tuffa men får han spara speeden kan han dyka upp i striden. Barfota runt om och jänkarvagn.

Hadrianos (V64-6) Har haft en kortare paus från tävlingsbanan. Tränat på fint hemma och har gått jobb på Romme så han kommer väl förberedd. Är snabb ut och håller vi upp innerspåret så körs han där. 

Silver Load (V64-6) Gjorde det okej i årsdebuten och har tränat på bra efter det. Får han rätt loppet kan hn dyka upp i striden. Jänkarvagn. 

Eskilstuna 2020-06-02

Tjacko Zaz (V64-3) Gjorde det bra på V75 senast och formen är på gång. Ser ut som en lämplig uppgift och tycker han ska räknas här. Inga ändringar. 

Ninepoints Lucky (V64-4) Var fin vid segern senast och vann med tussarna kvar. Hon visade prov på flera fina egenskaper då men nu är det andra förutsättningar. Platschans från läget. 

Global at Work (V64-6) Satt fast med vinstkrafter senast. Fått ett fint läge här och håller vi upp ledningen körs hon där. Inga ändringar. 

Patricia Zaz (V64-6) Gick okej i montedebuten. Tränar bättre än vad hon tävlar. Kommer köras på chans den här gången. Platschans. 

Bollnäs 2020-06-03

Easy Cash (V86-1) Fick ett tufft lopp senast och räckte inte till riktigt. Hoppas han gått framåt med det loppet så ska han räknas här. Skor runt om. 

Whelk (V86-8) Satt fast på V75 senast. Kommer köras lite på chans. Passande distans och blir det tempo på loppet så fäller hon många till slut.

Östersund 2020-06-06

Made of Stars (V75-1) Har gått okej i årets första starter. Är under utvckling. Gillar distansen men möter några tuffa hästar och vi är nöjda med topp tre. Inga ändringar. 

Guli Rubin (V75-2) Känns kanonfin i träning. Går ner lite i klass här och fått ett fint utgångsläge, känns som ett tidigt streck. Barfota fram, jänkarvagn och open Eye huvudlag. 

Hossiana Boko (V75-3) Kanonfin i årsdebuten. Kom lite snett på det senast. Laddas för ledning och det är en position hon gillar. Tidigt streck. Barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag. 

Infinite Knight (V75-4) Gjort det bra två lördagar på raken och fortsätter hon utvecklas kommer hon göra ett bra lopp igen här. Barfota runt om, vanlig vagn och open-eye huvudlag. 

Feerie de Fael (V75-4) Har toppform för dagen och gjorde ett kanonlopp senast på V75. Fått sämsta läget och det blir svårt att komma till härifrån. Platschans om det klaffar. Inga ändringar.