Hästägarnas år hos Team Westholm – 2024


Ett glatt gäng efter Queen Belinas Breeders Crown-seger.

Följande har Team Westholms hästägare att se fram emot under 2024:

Team Westholm-dagen
Under 2024 genomför vi den uppskattade Team Westholm-dagen. Lördagen den 3:e februari träffas vi på Solvalla, som under dagen arrangerar V75-finaler.
Vi börjar med mingel och uppsnack i vår hästägarlounge, för att sedan förflytta oss till Valla Krog som är abonnerat av Team Westholm.
Vi bjuder alla våra hästägare på två biljetter per häst till detta evenemang. Hästägare anmäler sig genom att maila hästnamn och vilka som kommer till event@teamwestholm.com
Det går givetvis att köpa till extra biljetter. Maila även då till event@teamwestholm.com
Mer detaljerad info om det här evenemanget kommer i början av 2024.

Hästägarlounge på Solvalla
Alla våra hästägare är välkomna till vår nya fräscha hästägarlounge, som kommer att vara öppen varje tävlingsdag då vi har starthäst.
Där kommer ni att kunna avnjuta kaffe m.m. och umgås med övriga hästägare. Det är tänkt att bli en trevlig mötesplats på Solvallas tävlingsdagar.
Vi smygöppnar loungen onsdag 20/12, ni är även varmt välkomna på annandagstravet 26/12 och sen kör vi Grand Opening 3:e februari!
Se Jörgen presentera den nya hästägarloungen på Solvalla

Champagne vid seger på Solvalla
Hästägare som har segrande häst på Solvalla är välkomna upp till hästägarloungen, för att fira med en flaska Team Westholm-champagne och ta ett segerfoto.

Månadens häst
Under det kommande året ska vi uppmärksamma ägarna till månadens häst. Det vill säga den häst som har sprungit in mest pengar under den aktuella månaden.
Hästen kan bara få denna utmärkelse en gång per kalenderår.

Videorapporter med alla veckans starthästar
Jörgen kommer att fortsätta med genomgång av veckans starthästar. Samtidigt blir det en allmän veckorapport om vad som är på gång hos teamet.

Utökad rapportering till hästägarna
Vi håller på att ta fram ett nytt upplägg vad gäller kommunikationen från teamet till hästägarna. Det är tänkt att det ska bli mer frekventa rapporter gällande hästarna.

Återkommande event så som Prix d’Amerique-middag, Unghästkvällar, Golftävling och Elitloppsfesten kommer självklart också att bockas av under året.

2023 har varit ett toppår resultatmässigt, och vi ser fram emot ett fantastiskt 2024 tillsammans med våra hästägare!

God Jul och Gott Nytt År!

/Jörgen & Team Westholm