Hans mår bättre

Pappa/svärfar Hans Strömberg var med om en otäck olycka igår på Rättvikstravet. Han fördes till Mora lasarett, men mår under omständigheterna bra.

Efter en helt fantastiskt dag och strax efter Jasmine Ising och Dawnruns första seger blev det under en tid nattsvart. En otäck olycka med tre ekipage, däribland pappa och Persos Absolut, stöp i backen och alla kuskar låg ett tag orörliga på eller vid sidan av banan. Minnen från Jims olycka dök givetvis upp och man befarade det värsta. Pappa var dock vid medvetande när han åkte iväg med ambulansen, men han klagade på smärtor i bröstet.

Mamma följde med i ambulansen och vi fick positiva rapporter under kvällen. I dag har vi alla besökt pappa på lasarettet och han verkade ganska pigg. Röntgen visar ett brutet och ett spräckt revben, "pyspunka" på en lunga och "blåmärken" på en njure, men inget på utsidan visar att han har varit med om en riktig luftfärd, då han har klarat sig helt utan skrubbsår och blåmärken. Han ligger kvar för observation, troligtvis ett par dagar.

Jörgen har varit ner i stallet idag och skott de hästar som startade igår. Han är på väg till Sala, medan jag och tjejerna blir kvar i Rättvik ett par dagar.

Vi hoppas att pappa snart ska bli återställd och vi vill också tacka alla som visat sitt stöd!

Sara