Häng med på en spännande hästresa/andelspaket!

Kriterieauktion nästa helg. Jag tänker köpa ett sto och en hingst och lägga ihop ett paket så man blir delägare i båda hästarna. Vi lägger det i 20-delar så vid köp av en andel så äger man 5% procent i varje häst. Vi har gjort tre liknande paket tidigare och det har resulterat i bland annat Copimade, White Lightning och Global Amazone.

Jag tycker det är ett bra upplägg då man får chansen att vara med i både sto- och hingstklasserna med sikte mot de stora loppen.

Urvalet på årets Kriterieauktion är fantastiskt så jag tycker det finns möjlighet att scouta ut fina hästar till vettiga priser.

Sammanlagd inköpsbudget blir 250 000 kr. Exempel så kan det bli en för 70 000 kr och en för 180 000 kr, det beror på vad jag hittar för stjärnämnen. Paketet kommer att administreras av Easy KB, läs mer om det här.

Jag drar bara igång detta projekt om jag har 15 bokade delar innan torsdag och först till kvarn gäller. Maila på info@teamwestholm.com eller ring/sms till Jörgen på 070-342 64 14.

Hoppas ni hakar på, bättre förutsättningar att äga häst har aldrig funnits –små kullar och stora prispengar! Premiechansen är också kittlande om man får fram en kanon!

Global Amazone innan tredjeplatsen i årets långa E3-final!