Hallå där Tommy Karlström – ledare av drömstallet!

Tommy Karlström är i ropet just nu, han är delägare till årets första treårings-segrare och så har han ledartröjan i vår tävling drömstallet!

Vi har smygstartat igång ett par treåringar och Marre’s Dreamboy blev stallets första treåring att segra under 2020.

Krister Nordin, Ulf Ahlin och Tommy Karlström är det som äger den fina Maharajah-sonen.

Vi ringde upp en av delägarna, Tommy Karlström, som i och med Marres seger seglade upp i delad ledning i vår tävling Drömstallet.

Hur känns det såhär ett par dagar efter debuten?

– Vi har ju väntat i fyra år på det här. Först en väntat på fölet, sen 3 års väntan på att han ska komma till start och debuten blev precis som drömt om!

Berätta historien runt hästen?

– Jag var delägare till mamman, Your Dreamgirl tidigare så jag har som sagt varit med från start. När vi hämtade han (Marre’s Dreamboy) så hade han problem med framstället men Jörgen hjälpte oss att plasta upp honom så han blev bra. Jörgen har gjort ett bra jobb med honom.

I och med Marres seger så seglade du upp i delad ledning i drömstallet, hur tänkte du när du byggde ihop ditt lag? (Marre’s Dreamboy, Strong Heartbeat, Unique Juni, Guli Rubin)

– Man började med treåringen, där var det inget snack . Fyraåringen Strong Heartbeat har ju gjort det väldigt bra så där var det inte heller mycket att fundera på. Det var samma tankar kring Unique Juni, hon gör det bra varje start. Kallblodet var svårast men jag chansade lite och gick på Guli Rubin.

Topp 3 i drömstallet:

Tommy Karlström

Berndt Holst

Catrin Nystedt

Marre efter segern på Eskilstuna, sköter gör Ida Riesterer