Hallå där…

Stig Wiklund, som fortsätter satsa på travet!

Stig "Positiva Kicken" Wiklund blir mer och mer travbiten, och satsar hårt på travsporten. Kul tycker vi, och han är tidigare delägare i Apollon de Kacy men har nu även "shoppat" i andelssatsningen, där de fina tvååringarna Copimade och Fire Hooves ingår och det finns fortfarande andelar kvar.

Sugen? Ring Jörgen på 070-342 64 14. 

Vi slog en signal till Stig, och tog honom på pulsen. 

Du har köpt in dig på våra tvååriga löften, hur kommer det sig?

– Det var ett jäkla bra koncept. Det är jätteroligt att få vara med på andelshästar, och det är väldigt fina tvååringar som ska bli roliga att följa och det passar bra med flera hästägare och flera hästar, det är ett bra koncept. Jag vill äga häst tillsammans med andra, och Team Westholms koncept är fantastiskt intressant och ni är helt överlägsna med hemsida, twitter, sms och så vidare. Ni är moderna, och det attraherar mig. 

Det ryktas om ett fint snabbjobb av Copimade efter 1.22/1600 meter i onsdags på Sundbyholm, kan du säga något om det?

– Jag hörde av Jörgen att det var ett fint snabbjobb, och det är kul att de redan nu börjar visa klass på banorna. Jättekul! 

Du äger många hästar, vad är tjusningen med att ha travhästar?

– Jag är delägare i 18 hästar, så det är en del. Upplevelsen runtomkring är det bästa, och allt surr som blir inför och efter en start. Ni i Team Westholm är duktiga på att lyfta upp den sociala biten.

Kommer du fortsätta satsa?

– Ja, jag kommer fortsätta satsa. Blir det något ytterligare koncept är inte jag främmande att gå in ytterligare. Jag kommer förmodligen vara med i fler sådana här sammanhang i sådana här bra koncept som ni har.

Till sist; Vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att det ska bli en väldigt fin sommar, med fina travupplevelser. Trav är som bäst på sommaren. Sen ska det bli kul att få jobba med Team Westholm i augusti, säger Stig. 

Vi tackar Stig för intervjun, och här hittar du hans hemsida! 

Vid tangenterna: Patrik Fernlund