Glad ägare efter öppet hus-kvällen!

Roligt mejl…

I torsdags arrangerade vi en öppet hus-kväll på Karlsro, där flera av våra tvååriga hästar visades upp för sina ägare.

Roger Jalsing, företrädare för Viscount, var på plats – och av mejlet nedan att döma hade han en trivsam kväll på Karlsro. 

Detta mejl fick vi ta del av, och glädjs åt. Notera att det lönar sig att vara med på våra tipsomgångar. Med tipsen som mall i lördags plus lite egna vinnare så var sju rätt ingen omöjlighet… Sju rätt betalade 1,5 miljon.

Tack Roger för mejlet!

Travvänner,

Igår for jag, min käre och energiske son Ludwig och lätt stoiske far Ulf till idylliska Karlsro för att medverka i Team Westholms öppet hus kväll. 

Det viktigaste först: Viscount ligger enligt Jörgen lite före ”planen” vilket just nu förmodligen inte har någon avgörande betydelse utan ska en tid nämnas för kval landar vi i mars 2017. 

Vi fick hälsa på honom med hans nya skötare Camilla Svahn som gav ett mycket bra intryck. Hon körde även Viscount i heaten och gissar jag är den som oftast kör honom i träning. Hennes kommentar är att han är väldigt lätt att ha att göra med: snäll och glad som han är. Han har vuxit rejält och tittar man på bilderna skulle jag beteckna honom som lite gänglig i dagsläget.

Han var inte perfekt i intervallerna men detta beror förmodligen på tillväxtperiod och kanske uppståndelsen då vi var närmare hundra personer som tittade på de unga djuren.

Men den viktiga ”take away” är att Jörgen är mycket nöjd och allt går enligt plan.

Det bjöds generöst på mycket god hamburgare grillad av ingen mindre än @V86experten Patrik Fernlund och serverad av mamma Gun Westholm detta sköljdes ned med öl/läsk/vatten och därefter serverades kaffe och hembakad kärlekskaka/mums (tror jag). 

Tips gavs också till V75 på Gävle imorgon och om jag inte missminner mig ska vi spika i första Seedorf OMF eventuellt en tvilling med nämnde och Team Westholms Duffman som glänste på V86 på Solvalla 4/5, lopp två kan man låsa på 3,4 och 6, lopp tre varnade Patrik kraftigt för Fridericus nummer 9, i nordisloppet sågade han Skummis som en svag favorit (just nu) och tyckte det handlade om 10,11 och 12 här tyckte Jörgen att Höstbo Stig skulle med på stammen (pappa Odin Tabac kommer Jörgen att köra i elitkampen om allt går bra) själv skulle jag dra en liten lans för Monster Monsun om barfota igen (kul kantboll), lopp 5 gjorde en Stig H tränad häst ett enormt lopp senast och är just nu inte jättehårt spelad så Cash A Cheque Em är given första häst (Jörgen hittar ned perfekt med Ninepoints Googoo och städar av byket?). Närvarande var även tränaren till Cavat on Track och han tycker att formen är i zenit men det förstås blir svårt från spår 10. Lopp sex ta med alla, lopp sju handlar om en elitloppsplats och det kommer inte tas några fångar här ”tout ou rien”. Patrik tror mycket på en barfotadansande Volstead.

Måste nu ta upp Amadeus ur badet då han börjar se ut som en Shar pei. 

När vi for hemöver, för att citera salig Olle Ljungström: ” hela bilen var glad”, ja, även Uffe.

Hoppas ni kan reda ut röran ovan.