G.H. Nemo vann Breeder’s semifinal

I dag var det semifinaler för Breeder’s Crown, de sista årgångsloppen för året. 16 lopp kördes och i lopp 15 tog G.H. Nemo en lätt seger!

Hästen ser bara bättre och bättre ut och idag såg det ut som om han bara joggade runt banan. Jörgen körde till ledningen direkt och med tanke på den leriga banan, var det verkligen rätt position. Väl där framme kunde han bestämma som han ville, trots att han hade Kriterievinnaren och loppfavoriten Red Hot Dynamite utvändigt. In på upploppet gled de bara ifrån och vann med mycket krafter sparade. 1.15,7 2140 m blev segertiden och vinsten var värd 100 000 kr. Ett stort grattis till ägarna/tränarna Mia och Stefan som verkligen är värda respekt för sin snygga träning! Grattis också till delägaren och uppfödaren Ninni Palmdahl.

Från Team Westholm startade Speedway Action som fick ett lopp i rygg ledaren. Hon var bra, men kunde inte riktigt utmana och slutade fyra och missade därmed precis en finalplats. M.T. Fantasy Girl hade spår 10 bakom bilen och hamnade i tredje spår och fick backas sist, och ingenting blev egentligen rätt. Hon slutade oplacerad.

Vi glädjs åt Skaraframgångarna och ser fram emot morgondagens V.I.P middag, för dem som sponsrat vår nya rakbana under tak!

Sara