G.H. Nemo trea i Breeder’s Crown

Idag var det Breeder’s Crown finaler på Eskilstuna. G.H. Nemo slutade trea och gjorde det bra, trots att han inte var på topp.

Nemo hade innerspår bakom bilen, då Copy Tooma var struken. Han kunde inte försvara ledningen och kändes lite osäker i travet in i första sväng, så Jörgen tog det försiktigt och det blev till slut tredje in. Denna position byttes ut mot dödens, men Nemo blev avlöst av Alevena Pampas, så det blev ett lopp mestadels i andra ut. Jörgen valde emellertid att sitta kvar när de började attackera i tredje spår, då Nemo inte kändes som bäst. In på upploppet kom dock luckan och han kämpade till sig en tredje plats.

Nu blir det en välförtjänt vintervila för Nemo, hälsar Mia och Stefan. De är rysligt stolta över sin springare som har sprungit in nästan en miljon kronor i år, allt inkört av Jörgen. Han tackar för att fått chansen till att köra hästen.

I dag lades de sista plåtarna på rakbanan, vi har nu satt 3 850 m2 plåttak. Nu börjar spurten inför invigningen med att spika väggar. Jörgen var ute klockan 6.30 i morse för att "jaga på" byggarna. T o m han har insett att dagarna börjar bli knappa till invigningen, så snart kommer han att jaga alla som har en hammare och kan träffa en spik att komma ut till Karlsro… Man får åtminstone spika under tak!

I Eskilstuna fortsätter kalaset, Hockeyligan har sin årliga fest, i kväll på Sundbyholms slott. Vi mötte några av tjejerna i teamet som var på väg, själva firade vi kvällen med risgrynsgröt… Vi skyller på att vi inte kunde klä oss för kvällens tema, som var rött…… 🙂

Sara