Fyra segrar i helgen!

Vi summerar några härliga dagar…

Det blev en härlig helg med fyra stycken fina och imponerande segrar.

Det började med nyförvärvet Usain Henna (efter Super Light) som i långloppet i Karlstad vann enkelt på ett riktigt härligt sätt, där Jörgen fick lite Super Light-vibbar. 75 000 kronor var belöningen och vi gratulerar ägaren Sigvard Hyllsjö samt skötaren Camilla. Nu väntar kanske något mer lopp i Sverige och sedan fullt fokus på Frankrike för denna individ. Segertiden blev 1.14,4.

Det följdes upp av M.T.Machiavelli som var riktigt rejäl i ett lopp utanför V64-spelet i fredags. Han dundrade runt på 1.12,4 kort distans och var verkligen stark. Grattis till Misty Trotting-Håkan Karlsson samt skötare Malin. 

En seger i lördags och det i form av storvuxna Dimanche Mearas som orkar med sin kropp bättre och bättre och vann med krafter kvar på 1.14,4 tillsammans med Oskar som körde till ledningen och sedan kunde ingen hota. Grattis ägare Lars Kraft och skötare Lena. 40 000 kronor tjänade hon. 

Och i söndags, då vann Phototoy i Hudiksvall och gjorde det tillsammans med Jörgens första arbetsgivare Krister Söderholm i vagnen i en kuskmatch. Krister var offensiv, landade utvändigt om ledaren efter en bit och hästen var bara starkast. Grattis ägare Tommy Brantestig och Jörgen Erencrona samt skötare Jenny. 40 000 kronor var förstapriset. 

I övrigt: 

Joyus och Radjah d'Inverne fick med sig tredjeplatser från helgen, fina prestationer. Odin Tabac och Under the Counter bra fyror. 

/Teamet


Linda S Hedströms farmor Irma besökte oss i Hudiksvall och hade med sig gott fika – det tackar vi för!


Segerbild efter M.T.Machiavellis imponerande triumf. Taget av Marie-Louise Dangardt. 


Vacker bild från Karlsro i helgen.