Full Pot Jasmine!

Jasmine Ising körde idag sin passhäst Hot Pot i försök och final till Einar Johanssons minne. Det blev en andraplats i försöket och en snygg seger i finalen!

I försöket blev Jasmine knappt slagen av Jörgen (Lilljörgen) Eriksson som körde amatörhästen Say Me. I finalen stod både Jasmine och Jörgen tillägg, men Say Me felade direkt och Jasmine hamnade till slut näst sist invändigt. I början av sista sväng lyckades dock Jasmine komma ut och in på upploppet kom de i fjärde, femte spår. Det blev till slut en ganska överlägsen seger och fina 40 000 kr. Ett stort grattis till ägaren Lasse Stridh och till kusken/skötaren Jasmine, som också som som segrande kusk i Einar Johanssons minne tilldelades ett resestipendium om 6000 kr.

Lilljörgen hade även han en fin kväll på Romme, även om det blev galopp i finalen av Einar Johanssons minne. Han fick alltså inleda V5 med Say Me och avsluta V5 med en överlägsen Hightlight Brizard.

Från stallet hade vi även ut Quest for Life med Markus B Svedberg. Quest galopperade i starten, men gjorde sen en snygg återhämtning och slutade fyra. Förväntningarna var höga på montédebuten från Coktail Zon. Han fick ett perfekt lopp i andra ut av Viktoria Strand Jörgensen, men han kunde inte lägga in den sista växeln och slutade femma, visserligen på snabbaste tiden, 1.17,0.

Jörgen Westholm han fick vänta till sista loppet med Tulipes d’Occagnes, men där blev det galopp direkt i starten.  

Sara

 Jasmine hade en bra dag!