Frodo överlägsen!

Jessica Adler har som sagt haft en hektisk vecka med sina passhästar, trav fyra dagar sen i söndags. Tvåa med Nelle, tvåa med Speedway, vinst med Quest i går och så idag, en överlägsen seger av Frodo. Till 35 gånger pengarna!!

-Har du drygat ut pensionen?, frågade Jörgen sin mor Gun, en av delägarna till Frodo, efter segern idag på Gävles lunchtrav. Tyvärr hade hon inte det, men hon var glad ändå. Hon hade dessutom slagit följe med "kassakon" Jessica och fick således se Frodo vinna live. (Och Jessica fick kaffe, mackor och bullar i bussen..)

Han var alltså inte så betrodd vår käre Frodo, vilket var märkligt när man fick se hur bra han var. Efter en ganska långsam start hamnade han i fjärde utvändigt. In på bortre långsidan fick han draghjälp och in på upploppet sa han och kusken Kaj Widell tack och hej! Travet stämde, löphuvudet satt där det skulle och 25 000 kr lades till kontot. Segertiden skrevs till 1.14,4 1 640 m auto.

Ett stort grattis till ägarna Stall Silver och till skötaren Jessica Adler, som kommer att skriva om sina upplevelser den gångna veckan i nästa "Vi i Team Westholm" (om hon inte har fastnat med bubbel i bubbelpoolen på Sätra Brunn dit hon och Malin drog för att spa:a….). 🙂
Sara