Framtidssatsning!

Hänger du med på ett spännande äventyr?…

Hej!

VI HITTAR DIN EGNA STJÄRNA!

Mitt stora intresse kring hästar är den exteriöra (hästens utseende) biten – och det är något jag lyckats mycket bra med. Jag har scoutat fram många miljonärer, som hamnat i vår exklusiva miljonklubb och många av dessa hästar har varit rena rama fynd på auktioner, i Sverige men även utomlands. Vi har genom åren haft många glada kunder, som fått både pengar och oförglömliga minnen av när deras häst tävlat framgångsrikt. 

Här hittar du Miljonklubben!

ANDELSSUCCÈ!

Känner du för en mindre del i en häst är detta koncept lämpligt. För två år sedan gjorde vi ett unghästpaket, där hästarna Copimade och Fire Hooves ingick och det har blivit en succé. Copimade kostade 130 000 kronor, och Fire Hooves 27 000 kronor och hästarna har 20 glada delägare som haft mycket skoj kring sina hästar trots att de bara är i början av sina tävlingskarriärer och Copimade tog sig bland annat till Kriteriefinal. 

Vi gör nu en liknande satsning till Kriterieauktion 2015 där vi köpte två hästar. Easy KB kommer sköta administationen av bolaget, och är du intresserad och vill ha en eller flera delar – klicka då här för att läsa och boka andelar!

AUKTION I USA!

Är du intresserad av en amerikansk ettåring, kan jag tänka mig att åka och scouta spännande ettåringar i Lexington i början av oktober och Harrisburg i november. Hör gärna av dig i god tid om du är intresserad – så jag kan kolla av materialet. 

Vi håller hela tiden koll på spännande starthästar, så vill du bli hästägare hos oss – hör av dig vid intresse.

Sportsliga hälsningar

Jörgen Westholm (lagledare i Miljonklubben)
070-342 64 14
jorgenw@teamwestholm.com