Invigning på Romme – finalseger på Gävle

I fredagskväll var vi på plats på Romme för V64-tävlingar. Det var också invigning av nya hästägarbalkongen, vilket kommer bli ett stort lyft för anläggningen. Se bildspel längre ner.

På banan så var Laurentius Valiant fin som tvåa från rygg ledaren i sin tävlingsdebut. Scarlet Hello får godkänt som trea i sitt lopp. Actual Star visade prov på fin inställning när han vann V64-4 efter ett starkt slutvarv.

Gävle lördag med V75-tävlingar. I ramloppet innan fick Amalia Cash visa hur stark hon är när hon vann V4-4 efter en tung resa. I V75-1 var det dags för Flash Hammering att visa upp sig, att det var debut i silverdivisionen brydde sig varken han eller Jörgen om. Han sköt till riktigt fint över upploppet efter en perfekt resa i rygg på ledaren och slutade trea. Nästa gång…

Sen var det dags för DubbelCupens final – med 200 000 kronor i förstapris. Stallets Guli Rubin var inkvalad och startade med förutsättningarna springspår på mellanvolten. JW hade taktiken klar på förhand och hade vässat körhänderna ordentligt. Pang sa det så satt de i ledning och sen var det ingen som var i närheten av att utmana. Stort grattis till Canopus Trav som äger och till skötare Heidi som har hästen i toppskick!

Totalt körde vi in 378 500 kronor under helgen, med Guli Rubins seger i dubbelcupen som russinet i kakan.

Föregående
Nästa