Fina prestationer på Örebro

Fina prestationer på Örebro
Team Westholm hade tre till start idag på Örebro, samt en kvalhäst. Kvalhästen var inte vem som helst, utan Rite on Track, som efter en tids konvalecens nu verkar vara tillbaka på ovalen igen. Han kvalade på 1.18,7 och kändes precis så fin som Jörgen hade hoppats. Nu behöver han ett banjobb till innan han kan börja starta.

Tight Aggressive kändes väldigt fin som femma i ett topplopp där No Pagadi vann. Ninepoints Sheryl var också femma och var ok.

En riktigt bra prestion gjorde Nelle d’Amour (bilden) som avancerades fram i dödens och tryckte där hela vägen, men kunde inte rå på ledaren. Han gick dock 1.15,6 2100 m auto och Jörgen var väldigt nöjd.

I morgon och på lördag blir det riktigt spännande. Dawnrun går ut i E3 finalen för ston och startar gör också Friendly Fire och Quality des Aulnes. Anna Engström kör dessutom sin Don Silvio.

På lördag startar Ninepoints Kelly, Maplehills Figo, Beauty Class och M.T. Jetski. Figo går ut på V75. Spännande också med Beauty Class, som enligt Jörgen har känts fin i träning.

Vi hoppas på goda prestationer och bra väder!

Sara