Fina insatser – otroligt sur galopp!

Så gick det under torsdagen…

Hej!

Under torsdagen tävlade vi först på Rättvik under deras lunchtrav. Stefan Laday fick ett fint lopp men fick inte travet att stämma helt och blev till slut fast med gott om krafter kvar. Kändes stark enligt Oskar och passas nästa gång. Crazy Leg fick ett jobbigt lopp i dödens men var slagen tidigt och måste kollas upp.

På kvällen tävlade vi i Umeå under deras Breeders Crown-helg och först ut var Ninepoints Lucy som återigen svarade för en fin spurt, denna gång med skor. Gick bra över upploppet och var fyra i mål. Blir spännande i Oaks-försök nästa gång. Sedan var det Lyckliga Lotta som precis som Lucy spurtade rappt efter 1.13,3 sista varvet med bra fart över mål. Hom kom femma. Cosmo Light såg fin ut, kanske bättre än någonsin, och blev fast med sparat som sexa i V64-5. 

Den stora förhoppningen hade vi på Time Machine och allt såg bra ut fram till upploppet där han snubblade sig i galopp i en tempoökning. Ruskigt surt, för utan den galoppen hade han med största sannoliket vunnit den sista V64-avdelningen. Otroligt tråkigt – och den hästen har ingen vidare tur…

/Patrik