Fina debuter av treåringar

På Gävle i kväll debuterade treåringarna Alu’s First Line  i lopp 9 och Spirit Beji (bilden) i lopp 11. Bägge hästarna gjorde bra insatser efter fina invändiga resor och slutade 5:a respektive 3:a. Alu’s First Line satt fast med krafter kvar, något också M.T. Jetski gjorde i lopp 7. För Jetskis del hoppas vi på V75 på Bergsåker nästa lördag.

Riktigt skoj var det i lopp 10, Wången Cup, där far/svärfars Hans Strömbergs häst Hilda C.D vann med halva upploppet. I sulkyn satt Therese Andersson, som till vardags går sista året på gymnasiet, jobbar i travskolan och jobbar hos Hans. En riktigt snygg styrning där Therese. som enda tjejen, satte "proffslärlingarna" Johnny B och co på plats!

Stort grattis!

Nu ser vi framemot morgondagens tävlingar på Romme samt söndagens tävlingar på Solvalla då Team Westholm kommer in med åtta hästar för start och kval!