Fem segrar på Romme!

Fem segrar på Romme!
"Nyckelpigan" (vår fina röda buss med svarta fönster) var fullastad med hästar. Åtta stycken till start på Romme, de flesta med bra chans. Det blev en helt otrolig kväll med hela fem segrar!

Det började med Last Legacy som tog ledningen och vann med halva upploppet. Segertiden blev 1.18,4 2140 m och vinsten var värd 20 000 kr. Ett stort grattis till ägaren Klaus Fritsch och till skötaren Jasmine Ising!

Sen var det Carambole P. som fick överta ledningen och vann lätt han också. Segertiden blev 1.13,7 1640 m auto och segern var värd 25 000 kr! Ett stort grattis till ägarna stall Ebba-Britta och skötaren Malin Sols!

Därefter var det Rite Key, som tog sin tredje raka, från ledningen han också. Segertiden blev 1.17,1 2140 m auto och "Lillriten" fick nu 20 000 kr till till sina tidigare 40 000 kr. Ett stort grattis till ägarna Club 12 samt till skötaren Malin Granfors!

Fjärde vinnaren var Nelle d’Amour som fick gå i dödens hela loppet och bara krossade motståndarna. Segertiden blev 1.15,3 2140 m auto och segern var värd 25 000 kr. Ett stort grattis till ägarna Stall 1Q HB och till skötaren Jessica Adler!

Sist ut på kvällen var min och mammas egna Vånga Trick som galopperade i starten (och jag tänkte stänga av ATG liven…), men som sen tog igen och blåste om alla på upploppet! Segertiden blev 1.17,6 2160 m och vinsten var värd hela 3000 kr..! Det räcker till en kökslucka i vårt nya kök (som jag har suttit och planerat mellan loppen….). Ett stort grattis till skötaren Marthe Fossen Paulsen och till mamma och mig… 🙂

Startade gjorde också M.T Excellency som galopperade och blev diskad samt Super Heat som fick ett fint lopp i ledningen, men som inte riktigt räckte till på slutet och slutade fyra. Han har varit borta för kastration och operation och behövde lopp. Speedway Action var på väg till ledningen då hon hoppade, men hon såg riktigt fin ut i sitt andra lopp i karriären på 1.18,7 och hon knep åt sig en sjätteplats.

Jörgen körde också Eldpil åt familjen Swahn. Hästen slutade tvåa på ett riktigt bra vis, bakom en överlägsen Spang Mopil. I loppet efter startade och vann "kändishästen" Ulvsås Svarten (som bl a ägs av vår mentala coach Stig Wiklund, tillsammans med bröderna Sedin). Ett grattis även till dem!

Ett stort grattis och tack till alla i Team Westholm för ett fantastiskt jobb med hästarna!

Sara

Foto: Foto-Mike