Fem raka och grollen är tillbaka!

Det har varit en händelserik helg för Team Westholm, vi börjar med lördagens storlopp!

Antonio Tabac åkte till Boden och vann Grupp I-loppet Norrbottens Stora Pris på nytt banrekord, 1.11,1/2140m. En halv miljon väntade vid målgång i midnattssolen. Stort grattis ägare Fam Haanpää och skötare Lena Wahlgren.

På Solvallas lunch inledde Aurora Borealis helgen genom att leda sitt lopp runt om på 1.13,8/2140m. Även Silver Load gjorde ett starkt lopp som tvåa.

I fredagskväll visade Rune Nordums Easy Cash upp sig på Rommetravet. 4-åringen spetsade enkelt och joggade sedan runt på 1.11,5/1640m.

Igår var det rejäl islossning i Bollnäs. Framgångarna avlöste varandra och när krutröken lagt sig hade stallet tagit en femling.

3-åriga Guli Fantom inledde karriären genom att leda sitt lopp runt om på tiden 1.28,2/2140m volt, vilket är den snabbaste debuten i historian.

3-åringarna Santos de Castella och Graces Candy ville inte vara sämre och vann sina respektive lopp från ledningen.

Fjärde segern kom med Carry Cash som kom igen bra från sitt bakspår i volten och vann på tiden 1.16,1/2660m volt.

Dagen avlutades när Ninepoints Lover tillsammans med Ailin Berg-Almaas hade riktig uppvisning i montéloppet och segermarginalen skrevs till många längder. Bra start på sommarjobbet för Ailin!

Vi fick en hälsning från Stefan Pettersson på Axevalla ” Team Westholm dominerar Svensk Travsport precis som Djingis Khan, Alexander den store och Napoleon dominerade på sin tid”

Fina ord från tidigare tränare Oskar Kylin Blom, vi lovar att ta hand om honom!

https://www.facebook.com/oskar.k.blom/posts/10157710956662945

Förra året tog vi en femling på två olika banor. Men en femling på samma bana har hänt en gång tidigare i Team Westholms historia – året var 2010!