Falskt anklagad – förtal?

Tråkig läsning…

Hej

I helgen fick jag tips om ett blogginlägg på en sida jag aldrig besökt innan och jag blev väldigt illa berörd efter att ha läst det då det inte finns någon som helst sanning i skriveriet.

De flesta som känner mig vet att jag och micke nybrink inte pratar mer än nödvändigt. Och att jag skulle prata dopning med honom. nej.

Skulle jag ha några problem med kollegorna, så säger jag det till den personen inte via någon annan. Däremot tycker jag efter alla spekulationer som blivit runt Nybrinks artikel så borde det nog vara dags för den som sagt detta att träda fram för sportens skull så det blir slut på skitsnacket. 

Micke hörde till och med av sig till mig under måndagen för att fråga vad det var frågan om, och hur den artikeln kom till världen. Han sa: Du är oskyldigast i världen i denna fråga. Han hälsar också att bloggerskan gärna får höra av sig till honom. 

En dålig krönika som gett mycket dålig publicitet för sporten och sedan spridits via sociala medier som man inte verkar behöva ta något ansvar för. usch.

För att läsa hela blogginlägget – klicka här!

För att läsa Micke Nybrinks text – klicka här! 

Mvh Jörgen Westholm som vänder blad och går vidare.