Extra kul start!

Lisa bloggar om årets höjdpunkt…

 

Hej!
Helgens v75 omgång avgörs i midnattsolen på min hemma bana Bodentravet och till förhandsfavoriterna är min passhäst Eldvin! Japp, Lisa vid tangenterna!
 
En spänd och stolt Lisa som redan är på plats uppe i boden och semestrar lite,träffar vänner och familj. Denna helg är för mig den roligaste och heligaste helgen på året, v75 i Boden är en stor folk-fest här uppe då alla går man ur huse för att umgås och se på alla fantastiska hästar,kuskar och tränare. Så att få visa upp lite av team westholm är självklart jätteroligt, att få sela ut en passhäst som är i förhands snacket är extra krydda!
 
Tänk att få vinna på "hemmaplan" , stå i vinnarcirkeln….. *ryser*
 
Eldvin och co anländer på fredag kvällen, med är även Oskar som aldrig varit hit förut och han har inte tänkt åka hem utan att ha segerdefilera….
 
Stallet är verkligt i form för dagen vilket känns underbart! Förra lördagen hade vi två segrar på v75an. Time Machine var grym men min passhäst Exclusive Zon behövde absolut inte skämmas för sig då hon vann Wångens Stora Lärlingspris tillsammans med oskar, extra fränt var att min passhäst Sharp Concorde vann det loppet ifjol även det med oskar!
 
Big Bill Bac vann plikttroget på mantorp i måndags och på fredag har Johanna att göra då 3 av mina Svart hjärter (kort) ska starta på romme. Jag kommer ha liven igång och hejja på så gott jag kan från den traditonella inför v7-middagen hos vår vän "fjäll-elvis".
 
Håll alla tummar och tår och nästa år hoppas jag vi är ett större gäng på plats!
 
 
Kramar /Lisa