En ny blogg av Lisa!

Hej!Lisa vid tangeterna och det var länge sen men desstomer att berätta!

Som ni kunnat läsa här tidigare under våren har Annicka valt lägga sina tävlingsskor på hyllan och bli mamma istället. Jag som varit hennes ständiga följeslagare senaste två åren tackar henne enormt för den underbara tid vi haft och allt roligt vi upplevt med bl.a resa till andra sidan jorden. Det har verkligen varit en ära att få vårda en dam som Annicka, hennes dags status är att hon åkt till sin första partner,franske Royal Dream, nere i frankrike och fått första insemination.
Tack för allt Annicka!

Så,då har jag "torkat tårarna", nu har det börjat rullat på ordentligt här hemma så för att inte missa något tar vi alla mina passhästars status i tur och ordning!

Alu´s First Line har gjort två starter efter sina långa paus, och sista som var på Lindesberg 1 maj visa han rejäl uppryckning och lät Björn Goop känna på att få en fin andra plats från ledningen och dessutom på nytt personligt rekord, 1.14,6/1640 volt…

Carmella Corleone startar på och ser kanon fin ut men ska tyvärr strula till det för sig alltid på något sett så om ni tycker Jörgen börjar se grå hårig ut så är hon nog orsaken till många av dom stråna… Men skam den som ger sig,snart står vi också i "den där" vinnarcikeln!

Eya har hållt sig frisk(peppar,peppar) och tränat kontinuerligt.Hon provade kvala den 27 april men ett litet galopp missöde från start kostade en sekund för mycket… Kommer igen inom kort!

Vas Y Brio,alias Lilleman, kvalade på ett väldigt fint sätt den 6maj och ska "gnugga" en månad till innan vi kommer ut å skördar kronor och euron!

Eldvin(Palten till vardags) är mitt riktiga vårtecken och nu lagomt till björkarna slagit ut står han i start listan till Bollnäs på måndag den 14 maj. Han möter 4-åringar på 2140 med bilstart och det var fler än han som är bra men som ALLA vet så är han bäst och bäst 🙂 speciellt enl. Palten själv.

Sen har ju två andra utöver Annicka lämnat oss, min Heffa(Super Cent) såldes till grannlandet i öst och Lonke(Longlegs) flytta hem till husse Samuel igen men det innebär ju bara nya spännande utmaningar och en presentation av dom kommer här!

Crazy Leg,en liten men kraftig kille som hör till smeknamnet Toker kom i Heffas plats. Han är 3 år,har hunnit kvala den 27 april väldigt fint och startade sedan den 6 maj och blev 4a efter bitvis tuff resa.

Sharp Concord kom för ett miljö ombyte med annat foder då hon varit lite dålig på äta en tid. Måste tillägga att det är något jag tycker är så bra med att vi har olika stallar med lite olika upplägg, så kan vi ta vara på just enskilda individens "behov".
men åter till just"Sharpan", hon verkar gilla maten hos mig,startar på och gör alltid så gott hon kan, alltid minst pengar med sig hem!

Sist och störst och minst delar far och son på plats nr 8 i mitt stall. Far,den enormt stiliga Rite On Track bor hos mig,mitt på rundbanan så han kan coacha alla mot en ev. strorloppseger eftersom han har erfarenhet av sådant. Och så son, Ninepoints Sharp(u.Sharp Concrete) som ser ut som en kopia av sin stilige far bor även han hos mig för lite hantering innan 1-års betet.

Det känns som det kommer bli en spännande sommar även i år!

// Lisa