En Fransk-Norsk blogg från teamets Inge Melby!

Hei alle lesere!

Jeg heter Inge Melby er 28 år og er opprinnelig fra orkdal i sør-trøndelag med hjemmebane Leangen,altså norsk.

Har vokst opp med travhester hjemme og startet min karriere hos en amatør hjemme i trøndelag. Derfra gikk ferden videre til canada der jeg var hos Anders Wolden i 10 mnd før jeg reiste til østlandet og startet hos Per Dave Holtung. Etter et år der har jeg jobbet hos flere norske trenere,den mest kjente i utlandet er vel Olav Mikkelborg. De siste 2 årene før trenerskolen hadde jeg base hos Odd Arne Sagholen på Momarken der jeg også fungerte som hovslager. Så gikk jeg trenerskolen på norsk hestesenter på Starum,og var klar for å reise tilbake til hjemplassen for å kjøre litt løp og øke kundekretsen min før jeg skulle starte som trener. Men en god venn tipset meg om jobb i frankrike som jeg syns hørtes bra ut og var heldig som fikk sjansen å få reise hit, til travsportens mekka,grosbois.

Litt om mine passhester:

Ustine- Har startet 2 ganger etter pause, og fått en 6 plass som best. Håper hun kan hevde seg litt bedre i hoppeløpene fremover.

Ulstein- Gikk seirende ut av debuten i frankrike, satt fast med krefter spart til 5 plass sist. Har fått en liten pause etter det og er meningen skal starte lørdag.

Un Mot De Star- Har en fryktelig kapasitet men har vært mere interressert i damer enn travløp så han mistet sin manndom for en mnd. siden. Trener fint, men tar noen uker før vi kan tenke på noen start.

Tsar De Bruzeau- Leverte en sterk spurt etter gallopp i årsdebuten, men fikk en reaksjon etter det og er behandlet. Skal ut å kjempe på vincennes til fredag.

Har hatt det fantastisk bra de siste ukene, hestene har vært flinke og virkelig funnet formen ser det ut til. Vi jobber på videre for best mulig resultat og mere penger inn til våre hesteiere.

 

Ha en fin uke alle sammen!