En blogg från Jessica Adler

Då har vi kommit till min tur! Jag heter Jessica Adler är 38 år och har jobbat åt Jörgen i 2,5 år. Min tjänst är delad, både som hästskötare och administratör. Sedan årsskiftet sköter jag bl.a. hemsidan och en hel del personalfrågor. För mig är denna kombination helt överlägsen då min kropp börjar bli lite sliten efter många år av hårt arbete, att få vila kroppen vissa timmar på kontoret…

Jag har i dagsläget sju passhästar och (peppar, peppar) alla verkar vara riktigt på gång. Frodo och Nelle d’Amour är två 7-åriga pojkar som jag har passat sedan jag började jobba åt Teamet. De har båda två varit borta från tävlingsbanan ett tag p.g.a. gaffelbandskador men tränar för fullt och om allt fortsätter som förväntat så startar de under våren.

Drag Life, 4 år, är en stor härlig kille som efter kastration har blivit mycket gladare och en hel del spänstigare under vintern. Han kommer få starta igång nu och startar på Eskilstuna på tisdag.

Pinocchio’s Lie, 4 år, är mycket kapabel men har krånglat till det för sig en hel del med att galoppera fyra av fem starter. Det felfria loppet vann han ganska enkelt! Det skall bli mycket spännande att se honom i bilstart inom kort.

Obelix M., 3 år, är 170cm hög och en riktigt härlig häst. Han är ”lillebror” till Pinocchio men de är olika som natt och dag. Han är lugn och känns väldigt stabil. Han skall kvala på tisdag. Sen får vi se när han dyker upp i lopp.

För tre veckor sedan fick jag överta skötseln av Annicka. Jörgen provade och byta gård och lite upplägg på henne. Hon är helt underbar att ta hand om och vi håller tummarna att hon ”tänder till” inom kort.

Min andra tjej är Speedway Action, 5 år, jag har haft henne sedan hon kom till Karlsro från unghäststallet. Hon känns som hon har en riktigt bra form och på lördag beger vi oss till Axevalla för en start i V75. Med ett dåligt utgångsläge får vi hoppas att några tränarsöner håller uppe tempot så att Oskar kan trycka av en riktigt stark avslutning.

Hoppas vi ses i en vinnarcirkel inom snar framtid!!!

Kram
Jessica