En blogg av Robin!

Robin har nu varit i Teamet i ett år…

Tjabba tjena!!
 
Sveriges snyggaste banmästare är här för att blogga igen. Mycket har hänt sen sist, vintern har lämnat oss o våren är här. För ganska exakt ett år sedan tog jag studenten i Skara på naturbruksgymnasiet Uddetorp och en vecka efter det gjorde jag en spännande resa mot Sala för att börja mitt sommarjobb hos Team Westholm. Här uppe började jag i gamla unghäststallet på Armanbo och jobbade där i ungefär 3 månader, sedan fick jag frågan av Jörgen om att jobba kvar, fast på Karlsro, och där har jag varit resten av året.
 
På den gården har jag haft massa spännande arbetsuppgifter som att sköta banorna, laga staket o givetvis träna och sköta om mina fina passhästar. Tänkte nu berätta om några saker som vart väldigt roliga under året, det första jag kommer att tänka på är Vegas segerdebut som han gjorde på Bollnäs på fina tiden 18,8. Ett till kul mine är Vegas start i Norrlands 2-åringselit – FINAL på Bergsåker där han fick en 5e plats. Sist men inte minst är segern min gamla passhäst Brio tog på Gävle i vintras.
 
Nu det senaste har mina fina 3-års hingstar gjort bra insatser i sina kvallopp, ska ge en mer exakt förklaring av deras insatser nu…
Duffman kvalade på 22,9 med en galopp, han tränar på nu så får vi se om det inte kan bli en debut inom kort.
Lennart All Over kvalade på ett fint sätt på tiden 20,5 och även han tränar på bra o vi ser fram emot en debut snart.
Persos Bojje kvalade på 21,2. han känns mycket fin i träning o kommer nog också att synas på banorna inom en snar framtid.
Big Bill Bac kvalade på 22,1 med en startgalopp. känns bra i träningen och laddas för en debut.
Vi laddar vidare för fler fina insatser!!
 
Från i måndags har min tjänst ändrats. Jag kommer nu vara utan passhästar och bara sköter banorna, och framförallt hjälpa till med bygget av Kängsbo.
 
Puss o kram från Banmästar´n