Elle Cobra vann på Eskilstuna

Elle Cobra vann på Eskilstuna
I går var det återigen dags för Elle Cobra (bilden nedan) att få visa sin kapacitet då hon vann från ledningen i STC:s unghästserie på Eskilstuna på fina tiden 1.16,6 2140 m. Segern var värd 30 000 kr samt hederspris och hederstäcke till hästen, något vi tror glädjer en speciell person med riktig vinnarinstinkt i ägarfamiljen Wistrand… 🙂

Ett stort grattis till ägarna Patrik Wistrand med familj (Butiksutveckling i Askersund HB)!


Foto: Foto-Mike

I övrigt var det en dag med många galopper, Brio, Seven d’Urzy och Frodo gjorde alla bort sig med galopper även om Frodo lyckades knipa en sjunde plats. Sakonda Sly kvalade dock utan galopp på tiden 1.18,9.

I dag startade Nelle d’Amour på Solvalla med Örjan Kihlström i sulkyn. Även där blev det galopp och trots en upphämtning räckte det inte till pengar.

Imorgon är det spännande starter på Gävle. Då gör Rite on Track (bilden th) med JW och Que Je T’Aime (Per Lennartsson) comeback efter lång bortvaro pga av skada. Startar gör också Talang Sund, med gamle tränaren och kusken Fredrik Linder i sulkyn, Ninepoints Sheryl, Your Dreamgirl och Tight Aggressive, alla med Jörgen. En riktigt spännande dag!

Sara

Foto Rite on Track: Claes Kärrstrand