Elitloppshelgen närmar sig!

Elitloppsveckan är här men tyvärr så är det trevligaste eventet för många inställt, vår unghästkväll på torsdagen. Så fort det tillåts att ha tillställningar är vi verkligen sugna på att visa upp våra unghästar så vi återkommer med nytt datum.

Men vi har tio hästar till start under fredag, lördag och söndag så det får ni se som höjdpunkt under helgen.

Här får du lite information om våra hästar:

Dream Cash gick mycket bra senast vid segern. Har fått ett fint smygläge här och med rätt loppet så kan han mycket väl dyka upp i striden. Barfota bak, jänkarvagn och halvstängd norsk. Se träningsfilm här!

Brenne Järven var mycket fin senast. Är ute på annat uppdrag nu. Vet att han är mycket snabb den första biten men han möter rutinerade hästar så svårt att sätta in honom här. Se Järven träna här!

Groupie Doll gjorde en klar godkänd årsdebut. Har säkert gått framåt lite med loppet i kroppen och jag tycker hon ska vara med i striden här. Barfota bak, hybrid vagn och öppet huvudlag. Se film här!

Unique var lite blekare senast. Har tränat på fint och känns pigg och alert hemma efter det. Har inte hittat några fel så tror hon hade en dålig dag bara. Hoppas på ett tufft tempo så kommer hon leverera en fin spurt. Norskt huvudlag, hybridvagn och barfota runt om. Se träningsfilm här!

Gardner har varit mycket i årets två starter. Fortsatt fin hemma. Kommer göra ett kanonlopp igen men inte säker att det räcker i denna kanonfinal. Visade fin startsnabbhet senast och kommer laddas från start. Öppet huvudlag, barfota bak och hybrid vagn. Se Gardner träna här!

Infinite avslutade riktigt vasst sista 500 meterna senast. Utvecklas hela tiden. Skulle kunna vara ett skrällbud med klaff men möter bra hästar här. Norskt huvudlag, barfota runt om och hybridvagn. Se träningsfilm här!

Strong Heartbeat känns mycket fin hemma. Har laddat för det här loppet länge men vi blev tyvärr bortlottade. Krävs mycket tur från läget men med han känner jag mot aldrig slagen. Öppet huvudlag, barfota fram och hybridvagn. Se Heartbeat träna här!

Sir Henry P.Hill imponerade senast. Känns som att han har absolut toppform för dagen. Jag tror han kan dyka upp bland dom tre med rätt löpning. Öppet huvudlag, barfota runt om och jänkarvagn. Se träningsfilm här!

Athena spurtade bra senast och är påväg in i form. Hoppas hon kan blanda sig i striden här. Barfota bak och jänkarvagn.

Balzac vann senast i debuten över sprintdistans och jag tror att det loppet var nyttigt för honom fartmässigt. Känns fin hemma och eventuellt kommer vi utrusta honom med ett norskt huvudlag. Tror han dyker upp i segerstriden. Se Balzac träna här!

Gardner Shaw vann överlägset i årsdebuten.