Dubbelseger på Solvalla!

Så här kul är det att sponsra lopp…

Fin kväll på Solvalla, där vi tog en dubbelseger!

Ebony Boko var tillbaka som en vinnare, och ledde runt om som storfavorit. 60 000 kronor in till ägaren Eva Wahl, och vi riktar ett grattis till henne och skötaren Camilla.

Jörgen vann även med fyraåriga stoet Amalia Cash, som han körde till ledningen efter en bit trots bakspår och sedan var segern i hamn på V86. 40 000 kronor till Stall ROHERO KB, Oxie. Grattis grabbar – och grattis till skötaren Josefine. 

I övrigt så var Scarlet O´Cara tvåa, och Ninepoints Ariel trea. Fina insatser. Duffman galopperade och Molly de Castella blev oplacerad. 

Amalia Cashs lopp sponsrades av IVAB, som hade ett 20-tal medarbetare på plats på festvåningen. Patrik guidade dem genom kvällen tillsammans med fm reklam ab, med speltips med mera, och Jörgen var på besök och lämnade hett speltips på Amalia som vann.

Sponsorerna var med på noterna, och redan i defileringen var de ute vid staketet och visade sitt stöd. När Amalia sedan seglade ifrån på upploppet blev det ren eufori, och den här videon måste bara ses. Så här kul är det att vara på trav – känna spänningen och sponsra lopp eller äga travhäst!

Se filmen här!

/Teamet