Dubbelseger på Solvalla!

Seger 1001 och 1002…

Segrarna rullar in som de ska – det går bra ut.

Efter milstolpen under torsdagen fortsatte vi segertåget på Solvalla i V4-1 där Big Bill Bac svarade för en svettig insats. Hästen tog direkt hand om ledningen och sedan valde Jörgen att köra i ledningen och trots att det gick under 1.09 första 500 metrarna vann han enkelt på mycket fina 1.14,5 över 2 140 meter med bilstart. Han gick för första gången i UFO-vagnen – och såg läcker ut.

Härligt och den här hästen har tidigare visat skyhög kapacitet då han fungerat. Grattis till ägarna. Segern var värd 25 000 kronor. 

I lopp fem, V5-1, vann fina stoet Gyllenberg efter ledning runt om. Erik Adielsson satt i vagnen och över upploppet lämnade duon motståndet och vann enkelt. Efter loppet var Adielsson mycket nöjd med hästen och berömde henne riktigt rejält. Segern var värd 25 000 kronor. Grattis till ägarna och skötaren Lisa som har hand om båda hästarna.

Lennart All Over galopperade på sista långsidan men kom igen rätt så bra som sexa. I det sista loppet galopperade Duffman i starten.

Fin stallform – nu hoppas vi på framgång för Gant Cobra i kväll och på lördag för Poisson i V75-finalen och G.H.Nemo i Olympiatravet.

Trevlig helg!

/Patrik