Dubbelseger i helgen!

Vi summerar…

I fredags åkte vi till Axevalla, och bäst gick det för treårige Rocky Tilly som fortsatt är obesegrad felfri. Han vann helt överlägset med krafter kvar, och imponerade från ledningen. 50 000 kronor var segern värd – och vi gratulerar ägaren Stall Slugas och skötaren Malin. Segertiden blev 1.15,5. 

I söndags ville Brenne Bitti, norskt kallblodssto, vara sämre, utan vann i sin debut – även hon överlägsen. Pang till ledningen på två steg, och sedan var segern aldrig i fara. 50 000 kronor in till henne också – och vi gratulerar ägargänget samt skötaren Camilla Svahn. Jörgen körde båda dessa fina vinnare. 

I övrigt:

Amalia Cash var enorm efter galopp i uttagningslopp till Stochampionatet. Trea i mål. 

Magnesia kom trea på Hagmyren, och D'Capital fyra. Ingen lycka blev det för Scarlet O'cara, Guli Rubin, Vison Fromentro och Hankypanky Pagan. 

Vi måste även skriva några rader om segern i onsdags, där Urgent Call vann ett V75-försök vilket han gjorde på Visbytravet. Segermelodin för hästarna för tillfället verkar vara ledningen. Oskar körde till spets, och stannade där hela vägen in i mål. Mycket bra insats till det stora ägergängets glädje, vi gratulerar dem och skötaren Linda.