Dubbel på Vincennes!

En av de bästa timmarna i teamets historia…

Söndagen den 18 november 2018 kommer alltid att vara förknippad med den galna timmen hos oss i Team Westholm.

Under söndagseftermiddagen vann först nyförvärvet Unique Juni på Vincennes. Hans R Strömberg skickade ner Jan Spåhls fina häst i bra skick och hon levererade direkt tillsammans med Gabriele Gelormini. Racing Mange, Joakim Lövgren, var först i mål – men fråntogs segern då domarna tyckte att Lövgren kört innanför bangränsen. Vi lider med honom, men glädjs samtidigt åt vår häst och framgången. Sköter gör Evelina!

Bara en stund senare small det igen, då genom Balzac du Chatelet som tillsammans med Franck Nivard vann montéloppet i rejäl stil. Klaus Fritch äger bamsingen som gjorde processen kort med sina konkurrenter. Sköter gör Indra!

Juni tjänade 42 750 euro – se hennes segerlopp här!

Balzac tjänade 23 400 euro – se hans segerlopp här!

Tjejerna nere i Paris, Evelina och Indra, gör ett toppenjobb med hästarna och hade förberett dessa två på Grosbois och Utah Beach. Vi har plats för fler hästar i Frankrike, intresserad? Ring Jörgen på 070-342 64 14 så kan han berätta mer!

Och inte nog med detta. Det blev seger i Sverige också, då Hossiana Boko ledde varje meter av GS75-7. Mycket fin prestation, och vi gratulerar ägargänget samt skötare Malin. Segern var värd 40 000 kronor och det innebär att hästarna kutade in cirka 700 000 kronor på bara en timme ungefär – häftigt! 

I fredags kickade Wind Knight igång helgen genom att vinna på Romme. 60 000 kronor till ägare Mats Gunnarsson, grattis till honom och skötare Jenny!

Nu laddar vi mot nya segrar, och faktum är att efter helgen som var gick vi all time high vad det gäller segrar för ett år. Nu står vi på 113, och fler kan komma i veckan. Klicka här för att se var vi tävlar i veckan!