Dubbel på V75 – oj oj oj!

Team Westholm hade show i Östersund… Dagens snackis: Time Machine!

Hallå!

Lördagen på Östersund blev en succé – minst sagt.

VI tog en dubbel, och mest imponerade fyraårige Time Machine som satte nytt banrekord för fyraåringar då han vann på 1.11,7 över kort distans – och sättet han gjorde det på imponerade enormt. Jörgen fick en snabb start men hamnade i tredjespår och blev hängande där i ett varv och första tusen kördes på strax under 1.11. I sista sväng hade han krossat alla kunde stå emot en smygkörd häst och vann på ett sätt som imponerade på alla och det blev dagens snackis på banan. Stort grattis till ägarna och skötaren Malin som grät en skvätt efter mål. Vilken häst!

Oskar åkte sedan ut med Exclusive Zon och körde ett optimalt lopp och vann enkelt på 1.15,2 över medeldistans  i lärlingsloppet som var V75-5. Stort grattis till ägarna och skötaren Lisa. En dubbel på V75 inom en halvtimme – det är stort och efteråt var det stort jubel.

I övrigt:

She Loves You gjorde debut för oss men galopperade 800 kvar i Jämtlands Stora Pris. Kändes mycket fin enligt Erik och får komma igen inom kort.

Dellvann avslutade bra som fyra i V75-1 efter ett lopp i andraspår.

Poisson blev fast med lite sparat som femma i V75-2 och gjorde återigen en fin insats. I samma lopp galopperade High Leg och gick okej efteråt.

Jag gjorde en film efter Time Machines seger. Den blev lite virrig – men det är väl meningen i stridens hetta… Klicka här för att se filmen!

Nu rullar vi hemåt – glada och nöjda och vi hoppas ni är nöjda med helgens rapportering. Nästan 300 000 kronor in på två dagar – det smakar fågel!