Dreamgirl tvåa i Diamantstoet

Dreamgirl tvåa i Diamantstoet
Idag var det många starter på Gävle för Team Westholm. Your Dreamgirl deltog i det största loppet, Diamantstoet Final. Hon fick, från spår 10 bakom bilen, andra par utvändigt och fick gå fram i tredje spår 500 m till mål. Hon stred sida vid sida med vinnaren Dora East och var knappt slagen i mål, på 1.14,1 2140 m auto, samma tid som vinnaren. Andraplatsen var värd 100 000 kr!

Tre chanser hade vi i lopp 3, då miljonärerna Rite on Track, Que Je T’aime och Talang Sund startade. Tyvärr blev det inte pengar med någon av dem. Rite on Track och Que Je T’aime gjorde comebacker efter lång bortvaro och var nog lite ringrostiga. Talang Sund satt fast invändigt nästan hela loppet, men såg inte ut att ha så mycket när luckan väl kom.

Tre chanser för Bengt Johansson och Jörgen i Ninepoints Kelly, Ninepoints Sheryl och Tight Aggressive bar inte heller någon frukt. En femteplats för Sheryl var den bästa placeringen.

Som sagt, tränaren hade nog önskat bättre resultat av kvällen, men så är det ibland.

Vi har haft möte med Stig Wiklund idag, så jag hoppas att den positiva energin fortfarande finns kvar! 🙂

Nu blir det en lugn helg här i Sverige, sen är det en tuff start på nästa vecka med Romme måndag (med bl a Super Light), Tammerfors tisdag med Annicka i Europaderbykval, Kriteriekval på onsdag med våra vänners häst G.H Nemo, därefter troligtvis Rixbåten och senare Åby på torsdag.

Vi kämpar på!

Sara