Ditt och datt…

Ditt och datt…
2 auktionsdagar är avverkade. Lite besvikna är vi nog allt. 251 ettåringar minus några strukna inspekterade vi och antalet godkända var lågt. 2 hingstar som med råge höll måttet fick vi med oss hem. Ulstein som har Frankrikes avelshingst nr 1 Love You som pappa kostade 28 000€. Moderlinjen verkar säker så detta kan vara ett klipp. Tror han fortfarande är tillgänglig ifall någon är intresserad. Un Fan Pellois är mammans andra avkomma och hon är syster till ett helt gäng framgångsrika hästar. Pappa heter Sancho Panca som enligt statistiker Lars Lindh har fler än 100 avkommor över 100 000€.
Hallberg var på plats och med telefonassistans av kompanjon Johansson godkändes köp. 14 000€ var priset. Knattarna hämtades direkt av Ari och är hemma på Armanbo i över morgon. Bilder kommer att finnas på hemsidan om ett par dagar.
På onsdag tar vi ny sats i Deauville.

Söndagen tillbringar vi i Laon och Ecommoy. Romeo God med Loqueneux och Prestige De Mai med Niskanen lärling startar i Laon. Vi tror på lillchans med båda. I samma lopp i Ecommoy startar  Ross De Cosse ,som jag får nöjet att köra, och Ritchy Star med Ronny Kuiper.

Nu åker vi och kollar "Inglorious bastards". Tarantino har inte gjort en enda dålig film hittills. Detta är nog inte den första…
DP