Det våras för Team Westholm

Det våras för Team Westholm
Ingen kan väl ha undgått det vackra vårvädret den senaste veckan? Solen skiner, snön har smält och kring rakbanan på Karlsro blommar tussilago. På Eskilstuna i lördags kändes det som om den riktiga travsäsongen tog sin början med de fina hästarna och massor med folk som hade picknick i gräset och njöt av travet.

Hos Team Westholm har den gångna veckan varit i vårvärmens tecken. Segrar torsdag, fredag, lördag och söndag är trevlig statistik!

När solen tittar fram och vägarna och hagarna torkar upp börjar det också bli trevligare att besöka stallarna. Hos Team Westholm är du som hästägare alltid välkommen! För att ditt besök ska bli så givande som möjligt får du jättegärna meddela i förväg när du kommer. Då kan vi förbereda din häst och planera in så att du kan få se den träna, ge den morötter och få tid att prata med Jörgen och/eller hästens skötare. Men, givetvis får du även komma på spontanbesök! Kaffepannan står alltid på!

Idag och igår har vi återigen haft besök av Stig Wiklund, vår teamutvecklare, som denna gång hade enskilda samtal med samtliga medarbetare. Nästa gång vi ses blir i juni och då kommer vi att jobba vidare mot våra ledstjärnor!

Påskveckan innebär fina tävlingar. På tordag är det riktigt intressant när Oaksvinnaren Annicka (bilden) gör årsdebut i "Påskägget" på Gävle. Samma dag startar Super Light i "Påskstayern". Har du inte redan landat på Blåkulla styr kvasten mot Gävle! 🙂

På påskafton är det sedan V75 på Romme. med M.T. Jetski (Daniel Olsson) och Tabacco Master (JW) i samma lopp på V75. Utanför kupongen startar Noisy Roses.

Men, redan imorgon är det starter igen. Då startar Montani på Solvalla med Mats Gunnarsson och Relook d’Occagnes med JW.

Mycket spännande att se framemot! Tyvärr är inte jag den rätta personen att komma med tips kring hästarna. Däremot tror jag att kusken är i form, efter en vecka på Teneriffa och en riktigt bra helg i Frankrike med segrar och snabbjobb i vattenbrynet på Utah Beach så tror jag att han är taggad!!

Vi hörs!

Sara