“Det var väntat”

Hästägaren om treåringens seger…

Lars Kraft (TDAB Fastigheter AB, Trosa) hade en vinnare i tisdags. Treårige Sallys Boy vann i sin livs andra start – och var överlägsen från ledningen. Vi slog en signal till ägaren, och surrade trav. 

Du satsar hårt på Team Westholm, berätta om satsningen?

– Jag vill ha en Elitloppsvinnare. Man måste ha mål, sen kanske det inte blir det än men det kan bli bra ändå. Jag har inte slutat investerat, vi har gjort en satsning så får vi se vad nästa blir. 

Hur kändes det när Sallys Boy vann redan i andra starten?

– Han hade mer att ge i första starten, så det var väntat för min del och det såg man ju på oddset. Många såg säkert hans debut, då han var jättefin som fastlåst.  

Vad tror du om hans framtid?

– Bara ljus. Han har mycket att ge.

Vad är det som gör att du satsar på travsporten?

– Om jag går in för något så går jag all in. Jag har bestämt mig för att lägga pengar på stallet, det vill säga hästarna, och det är det som gäller. Jag ska ha lite att dricka och lite att äta – sen är det hästarna som gäller fullt ut. Jag kommer fortsätta satsa, och det vet Jörgen. Vill man nå någonstans måste man vara beredd på att satsa, säger Lars Kraft med ett skratt. 

Hur smakade champagnen du fick av Jörgen i tisdags då Sallys Boy vann?

– Vi har sparat den än så länge, men jag hoppas att den är god. 

Till sist: Vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Jag önskar en trevlig sommar till alla, man ska ha roligt och må bra – och det gör jag, säger Lars Kraft.