Det drar ihop sig..

Det drar ihop sig..
Pda är bara 12 dagar bort och surret är intensivt här nere. Bazze har valt Rolling och vem ska köra Olga? I ett annat stall kan det bli ägarbyten för att reda ut vem som ska köra vem. Philippe Allaire medverkade i ett radio program för en vecka sedan. Som vanligt väldigt frispråkig. Många passningar blev det och några resulterade i väggspel, bl.a från Solouy. Roligt när det händer lite. Luddepojken är som en liten skolpojke i surret om man jämför. Hur som helst är Ready bästa hästen enligt Allaire och Jos kommer att ge honom chansen. Nivard har ju valt Quarla.

Vårt eget stall har haft en ganska intensiv period med starter. Fast det har ju inte direkt synts i resultat listorna. Exakt samma scenario hade vi förra året och då gick kurvan uppåt i mitten på januari. Vi hoppas på samma graf i år. Sponsor visade i alla fall form i söndags. På torsdag ska Saxo De Breteil och Sun Red bekräfta formkurvan. 

PdA veckan är också 3 dagar auktion. 2 med tävlingshästar och 1 dag med avelsmaterial. Många fina hästar i de "normala" kategorierna. Färdiga att tävla.

Söndagen innan PdA går Prix De Cornulier. "Monstret", som han kallas, har redan gjort forfait. Han kan i och för sig ändra sig fram till måndag morgon men han har ett annat fint lopp den söndagen.

Spännande dagar som kommer!
DP

Ps. 2009 blev det ett nytt all time high för stallet. Det saknas nämligen 25 260€ i stc’s statistik!!!